Elever med topkarakterer hos Designheroes

Tillykke til Anton K.
Hos os har vi et skarpt team, og det består blandt andet af vores to dygtige elever, Anton og Anton. Her er den ene netop blevet udlært med topkarakterer, og det er vi pavestolte over!
Vi mærker selvfølgelig deres dygtighed i hverdagen, hvor vi giver dem opgaver inden for lidt af hvert. Derfor glæder det os, at uddannelsen Digitale Medier nu ønsker at sparre med os i udviklingen af læringsforløbet. Vi mener, at det kan give effektiv læring og forme de elever, fremtidens erhvervsliv vil få hårdt brug for.

Den skarpe grafiker og den grundige programmør
Vores to elever har hver deres spidskompetence: det grafiske øje og det tekniske hoved.
Hvor den ene elev er skarp til det visuelle og dygtig til at skabe netop det udseende, der passer bedst til hjemmesidens og virksomhedens udtryk, er den anden elev dygtig til at skabe selv store, komplicerede webløsninger med en omfattende backend til mere simple CMS-løsninger.
Snart tilslutter to nye elever sig flokken, og vi glæder os til at se, hvad de har at byde på, mens deres kompetencer bliver udviklet effektivt hos os. Samtidig bliver Anton og Anton hængende. Vi er nemlig utrolig glade for deres håndværk og forundres gang på gang over de resultater, de skaber.

Opgaver med både store og små virksomheder
Det spændende ved at arbejde hos Designheroes er især den store variation af opgaver. Vi laver både simple løsninger, såsom hjemmesider og webshops, til mindre virksomheder og større mere komplekse løsninger med indkøbssystemer og lagerstyring til de store virksomheder. På den måde lærer vores elever lidt af hvert, når de kommer ind til os.
Her bliver deres faglige kompetencer udfordret, mens de får en masse erfaring og knowhow, idet de udgør et stærkt led i vores team. Det gør dem dygtige til at løse enhver designopgave effektivt og få brugt deres kreativitet.

Et effektivt team
I vores dynamiske team er vores drivkraft de spændende projekter, der fylder os med kreative ideer til flotte og funktionelle designløsninger. Selvom Designheroes har 20 års erfaring, ser vi os selv med den samme iværksættermentalitet, som da vi startede. Derfor støtter vi også andre iværksættere, der er på vej ud på den samme rejse, som vi har været på.

Har du en god nyhed eller burde vi skrive om et emne?

Så er du selvfølgelig velkommen til at sende en god ide eller nyhed til os på info@designheroes.dk og fortælle os hvad det var vi missede i infomationsstrømmen!

Vi glæder os til at høre fra dig!