Opensource når det er bedst

Er du det lille til mellemstore firma der har brug for en online identitet er wordpress højst sandsynligt det rette valg for dig, med mere end 50.000 forskellige moduler er du næsten sikker på at finde noget der passer netop dine og din virksomheds behov og findes det ikke kan vi selvfølgelig bygge det for dig hvis du er fastsat på platformen.

Brugervenlig og unik

WordPress er et kraftfuldt værktøj som kommer i en plug & play form med et utroligt brugervenligt og intuitivt administrativt panel til styring af sidens indhold. Når vi sammen har valgt et tema du er tilfreds med tilpasser vi det så du får en unik og personlig side det møder dine såvel som din målgruppes forventninger.

Har du spørgsmål til WordPress? Ring til os på

72 22 09 22

Kontakt os

Vil du fortælle os om din nye banebrydende idé, har du brug for en sparingspartner eller vil du have en kop kaffe så vi kan snakke om din nye ehandelsløsning? Så kontakt os her, vi svarer altid indenfor 2 timer i vores åbningstid eller næste morgen hvis du kontakter os efter klokken 17:00. Du kan også altid ringe til os på tlf: 72 22 09 22.

Åbningstider

Man-Fre   : 08:00 – 17:00
Lørdag   : Lukket
Søndag   : Lukket

Adresse

Fugledalen 4, 4000 Roskilde, Sjælland