I praktik hos designheroes

Designheroes søger praktikanter til første halvår 2018.

Designheroes er et eCommerce full servicereklamebureau. Vi stræber altid efter at være et af de førende bureauer, når det gælder udvikling og vedligeholdelse af afsætningseffektive ehandelsløsninger samt opbygning af hjemmesider, socialmarketing og skrædersyede B2B & B2C salgsplatforme.

I 2018 vil vi igen åbne op for praktikanter. Vores ide er, at praktikanterne i vid udstrækning skal fungere selvstændigt. Der bliver altså tale om en praktikplads, hvor du bliver kastet ud i opgaver fra første dag på kontoret, men selvfølgelig med al den hjælp og støtte, som der er nødvendig.
Vi leder efter kreative og digitalt orienteret praktikanter. Din baggrund er ikke vigtig, men derimod om du interesseret i kommunikation, design eller kode.

Kreativ praktikant.

Du evner at tænke nyt og anderledes, og du elsker den kreative proces.
Måske er du grafisk stærk, dygtig til at skrive eller noget helt andet, som vi slet ikke vidste, vi havde brug for. Det vigtigste er din idérigdom og lysten til at føre dine idéer ud i livet.
Du skal have evnen til at få ideen og kunne vise os den grafiske linje som så vores programmører kan kode sammen med dig.

Digital praktikant.

Din opgave bliver at sikre, at løsningerne udnytter de digitale muligheder optimalt.
Du ved alt om de nyeste teknologier, og du ved hvilket socialt medie, der rykker i en specifik målgruppe. Du kan være i gang med at læse digital design, eller lignende. Du er allerede godt på vej i din læreproces og kan allerede nu programmere standard løsninger. Du vil skulle fungere selvstændigt og / eller sammen med andre programmører om større projekter

Det praktiske.

Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer om ugen og strækker sig fra februar 2018 frem til sommerferien. Har du fået lyst til at søge, så send en sjov, skæv og god ansøgning, karakterbevis og CV til Morten Bune på morten(a)designheroes.net.
Har du spørgsmål, så skriv til ovenstående e-mail eller ring til Morten på telefon: 40 20 45 47.

Mangler vi dig?

Fandt du ikke den stilling du ledte efter? Så er du selvfølgelig velkommen til at sende en uopfordret ansøgningkarriere@designheroes.dk og fortælle os hvorfor vi mangler netop dit talent i firmaet!

Vi glæder os til at høre fra dig!