Elever er brændstof til virksomheden

I onsdags havde vi besøg fra Industriens Uddannelser, de er etableret af Dansk Metal, Fagligt Fælles Forbund (3F) og Dansk Industri. Deres opgave er blandt andet at servicere faglige udvalg og uddannelsesudvalg i deres arbejde med at fastlægge det faglige indhold og mål på de forskellige erhvervs- og efteruddannelser inden for industrien.

Vi havde besøg af Det Faglige Udvalg for Digital Media – de står for den uddannelse som de elever jeg har er ved at tage. Multimedie integrator, multimedie animator eller web-integrator. Mine elever er på Multimedie integrator linien.

Vores møde var en sparring omkring vores kommunikation imellem arbejdsplads (virksomheden) og skole – indhold i uddannelsen – nødvendige kompetencer og hvordan vi sikre os, at vores elever og fremtidige medarbejder holder det niveau som skal til for at vi kan levere de løsninger vores kunder i Danmark og udlandet efterspørger.

På et personligt plan er jeg altid klar til at komme med mine meninger og ideer, for at forbedre vores uddannelser og måde vi tænker på, når vi vil giver læring videre til vores elever. Jeg opfatter et besøg fra IU som et stor cadeau og synes at vores møde gav en masse viden til begge parter.

Jeg har altid sat pris på mine elever og sætter en ære i at de lærer og bliver dygtige så de, også hvis de ikke arbejder hos mig vil blive opfattet som kompetent medarbejder.

Jeg vil altid anbefale en arbejdsplads at få en eller flere elever – og det var til stor forbavselses at jeg fik at vide at der i dag pr. d.d. i hele Danmark er 79 elever på multimedie integrator uddannelsen som har en læreplads, de 2 sidder hos mig og vi er 5 ansatte – Det burde virksomhederne i Danmark kunne gøre bedre!

Det er de unge mennesker vi skal leve af i fremtiden – deres færdigheder, deres gå på mod og deres ideer. Derfor skal vi alle have elever så vi støtter op omkring vores fælles fremtid.

Få en elev på din arbejdsplads det er til gavn for alle.

Har du en god nyhed eller burde vi skrive om et emne?

Så er du selvfølgelig velkommen til at sende en god ide eller nyhed til os på info@designheroes.dk og fortælle os hvad det var vi missede i infomationsstrømmen!

Vi glæder os til at høre fra dig!