Designheroes’ elev udlært med topkarakter

Designheroes’ succes er på baggrund af de hårdtarbejdende, kreative og dygtige udviklere, der hver dag sidder og knokler på store, som små, opgaver.

Anton B. er vores dygtige designer og programmør. Indtil august i år var han i fuld gang med at uddanne sig som Multimedie Integrator, og vi fik æren af at få ham som elev. Nu kan han kalde sig færdiguddannet med en flot topkarakter på 12 A, der vist ikke kan komme bag på dem, der har set hans færdigheder.

Den årlige sommerfest på kontoret blev en blanding af fest og fejring. På det traditionelle morgenmadsbord var der placeret et flag til ære for Antons flotte, nye titel, og et gavekort til ROs Torv, samt eksamensbeviset, blev udleveret af den meget stolte chef.

Vi har nydt at have Anton hos os i nu mere end 2 år, og vi ser frem til forhåbentlig mange flere! Stort tillykke fra teamet.

Har du en god nyhed eller burde vi skrive om et emne?

Så er du selvfølgelig velkommen til at sende en god ide eller nyhed til os på info@designheroes.dk og fortælle os hvad det var vi missede i infomationsstrømmen!

Vi glæder os til at høre fra dig!