Projekbeskrivelse

REXBRILLER

BRILLER OG STEL FRA KVALITETSMÆRKER

Rexbriller er en del af Optik Team og blandt andet derfor er det en spændende case. OptikTeam er en del af  Nordic Optical Alliance, en sammenslutning af 3 nordiske kæder, der tilsammen køber briller, glas og kontaktlinser for mere end 2 mia. kr om året.

Derfor får Rexbrillers kunder den væsentligste fordel, nemlig en konkurrencedygtig pris på et bredt sortiment inden for brillemode. For Rexbriller har vi sammen med ejeren af butikken designet et lys og enkelt udseende så kunder online føler sig velkommen, så købelystnen stiger.

KVALITET FREM FOR ALT

Rexbriller er en webshop som ikke går på kompromis med kvalitet. Det afspejler deres udvalg af mærke brands på shoppen, med mærker som Oakley, Ray-Ban, og Gucci er de helt fremme med at vise tendenser og retninger inden for brillemode.

SE SORTIMENT

E-CONOMIC INTEGRATION

I forbindelse med drift af en webshop er der ofte også sine egne leverandører som man skal holde styr på, indkøbspriser / udsalgspriser, forsendelsesomkostninger og meget andet.  Dette klares ganske let med en integration med dit valgte regnskabsprogram, i dette tilfælde en direkte integration mellem Opencart og E-conomic.