Projekbeskrivelse

SHOES N MORE

SHOP QUALITY FASION ONLINE

Shoes N’ More startede i november år 2000 som lille hyggelig butik med sko og tilbehør i Algade 20. I 2004 flyttede Shoes N’ More i større lokale på Stændertorvet 10 og udvidede samtidig sortimentet til at omfatte alt hvad man som kvinde kunne drømme om.

Vi fører alt indenfor mode; sko, tøj, ure, smykker og tasker m.m.! Vi bestæber os på at vores vareudbud er af høj kvalitet og at vores mærker til enhver tid er modemæssigt trendsættende på markedet. Vi håber du finder det du søger. Med venlig hilsen og på gensyn. Jette Tarp

KVALITET OVER KVANTITET

Shoes n more’s nye webshop har et bredt udvalg af fantastiske kvalitetsprodukter fra over 50 forskellige internationale producenter som f.eks. Tiger of sweden, InWear, Cashott og mange mange flere. Butikken har i over 17 år haft sin fysiske lokation i hjertet af Roskilde men har nu besluttet at tage skridtet videre og lancere deres nye online identitet. Deres beslutning gør at shoes n more nu vil kunne nå de mange tusinde potentielle kunder som ellers ikke havde muligheden at handle hos dem i butikken.

ÅBN SHOES N MORE

BREDT SORTIMENT

Shoes n more fører et bredt sortiment af sko, stiletter, ballerinaer, loafers, sneakers, støvletter og støvler fra Billi Bi. Blandt vores øvrige mærker er Bumber, Cashott, Unisa, The Last Conspirac, der ligesom Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

Gå til shoppen