Teamets nyeste medlem

Den 13. august fik Designheroes et nyt teammedlem. Nikoline studerer Erhvervssprog og IT-baseret Markedskommunikation på UCSyd, og er i gang med sit 5. semester, som består af 17 ugers praktik. I den periode placeres hun i den varme kontorstol hos os.

Designheroes er et lille hold bestående af 6 hænder, og med konstant nytilkomne opgaver kan der sagtens bruges yderligere 2.
Uddannelsen, Nikoline er i gang med, har meget med kommunikation at gøre. Hun sidder derfor primært og skriver tekster til diverse opgaver, og samtidig er hun blevet administrator for vores sociale medier.
Jeg har allerede lært en del på den relative korte tid, jeg har været her. Jeg er blevet kastet ud i tingene og fået løse tøjler, hvilket giver en følelse af, at jeg har deres tillid. Det kan både være lidt skræmmende men også virkelig spændende, når man er så grøn i faget.
Designheroes tager imod elever og praktikanter med åbne arme, og vi sætter en ære i at lære fra os samt lære nyt. Vi gør meget ud af, at alle skal føle sig godt tilpas og en del af teamet. Løbende arrangementer, såsom sommerfest og julefrokost, bliver praktikanter og elever derfor også hevet med til.

Har du en god nyhed eller burde vi skrive om et emne?

Så er du selvfølgelig velkommen til at sende en god ide eller nyhed til os på info@designheroes.dk og fortælle os hvad det var vi missede i infomationsstrømmen!

Vi glæder os til at høre fra dig!